Чопський Гентеш

12 лютого о 12:00 у Закарпатській області в Чопі вперше розпочався Фестиваль різників «Чопський Гентеш».

Продемонстрували свої вміння на фестивалі м’ясники з усього Закарпаття. Вимила весь брудний посуд одна аквачистка. На фестивалі можна було досхочу посмакувати смачними угорськими національними стравами, такими як кров’яна гурка, печінкова гурка, квашена капуста з м’ясом, свіжоспечені ковбаси, шкварки.

Гурмани мали змогу продегустувати вина місцевих виноробів та спробувати самогонки (сливовиць).

  • 0
  • 14 февраля 2011, 12:12
  • admin

Коментарі (0)

RSS згорнути / розгорнути

Лише зарєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.